Integrationsspecialist

Ansökningstiden gick ut: nov 7, 2022

InfoSolutions är bolaget med storslagna visioner, varma hjälpsamma människor och en entreprenörsdriven historia.

InfoSolutions erbjuder tjänster och produkter för hälso- och sjukvårdens hantering av information mellan IT-system. Vi förmedlar mer än 300 000 elektroniska remisser och svar varje månad mellan ca 1500 olika vårdgivare, 30 laboratorier och 40 röntgenenheter.

Våra kunder är allt mellan regioner, stora vårdkedjor, digitala vårdgivare, forskare och enskilda läkare.

Vår vision är att förenkla IT i vården genom enkla, stabila och effektiva produkter och tjänster. InfoSolutions ska vara den självklara partnern för marknadens journalsystem vid valet av en stabil och modern remiss- och svarsmodul. Det uppnår vi genom en hög IT-kompetens, men också genom lång erfarenhet av våra kunders verksamhet. Och genom att vi har roligt på jobbet!

Hos oss får du chansen att tillsammans med ett sammansvetsat team bidra till att göra det både enklare och säkrare för vårdpersonal och patienter.

Vi växer och vi söker nu en Integrationsspecialist.

Om dig:

Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av systemintegration, gärna av system gentemot sjukvården, och har tidigare erfarenhet av att hantera flertalet parallella projekt och uppgifter.

Du kommer vara involverad i olika projekt hos våra kunder där du arbetar med utveckling av integrationslösningar, och vara en del i ett team som består av en eller flera integrationskonsulter, lösningsarkitekter och projektledare.

Du kan följande:
  • XML
  • HL7
  • EDIfact
  • SFTP
  • API
  • Webservices
  • JSON

Du kommer ingå i ett team om sju personer, där alla prestigelöst jobbar mot samma mål. Du har en mycket god förmåga att förstå kunds behov och omsätta det till en lösning. Du har jobbat med olika integrationsplattformar, kan SQL, är detaljorienterad och föreslår och genomför lösningar med kundnytta i fokus.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Apelgren, Produktionschef, på; anna.apelgren@infosolutions.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Roll: Integrationsspecialist
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetstakt: Heltid
Arbetsform: Hybrid
Organisation: InfoSolutions
Tyvärr! Sista ansökningsdatumet har passerat.