Front-end utvecklare

Ansökningstiden gick ut: nov 16, 2022

InfoSolutions är bolaget med storslagna visioner, varma hjälpsamma människor och en entreprenörsdriven historia.

Vi erbjuder tjänster och produkter för hälso- och sjukvårdens hantering av information mellan IT-system.  Vi förmedlar mer än 300.000 elektroniska remisser och svar varje månad mellan ca 1.500 olika vårdgivare, 30 laboratorier och 40 röntgenenheter. Våra kunder är allt mellan regioner, stora vårdkedjor, digitala vårdgivare, forskare och enskilda läkare.
Vår vision är att förenkla IT i vården genom enkla, stabila och effektiva produkter och tjänster. InfoSolutions ska vara den självklara partnern för marknadens journalsystem vid valet av en stabil och modern remiss- och svarsmodul. Det uppnår vi genom en hög IT-kompetens, men också genom lång erfarenhet av våra kunders verksamhet. Och genom att vi har roligt på jobbet.

Hos oss får du chansen att tillsammans med ett sammansvetsat team hjälpa våra kunder erbjuda en bättre hälso-och sjukvård.

Om dig:

Vi söker dig som är social och trevlig, och gillar att lösa problem. Vi vill hitta dig som har en prestigelös inställning men som vill prestera. Som sätter laget före jaget men inte räds att fatta beslut och ta initiativ, och vet att vi backar varandra om det råkar bli fel längs vägen.

Vi söker dig som har ett självständigt driv och ett intresse för användbarhet, att skriva bra kod, och ser värdet i att det gör världen till en bättre plats när du gör det. Vi ser helst att du har en eftergymnasial utbildning inom Teknik/IT, och ser det dessutom som en stor tillgång om du har erfarenhet av HTML, CSS, Javascript, C# och .NET. Om du även är familjär med Adobe XD, Visual Basic, Blazor och/eller SQL är det en extra bonus!

Vi söker främst dig som trivs i det familjära och entreprenöriella bolaget där alla ställer upp för varandra och där ingen dag är riktigt den andra lik. Men som hela tiden strävar efter att göra saker lite bättre och effektivare. Och som, såklart, gillar att arbeta som frontend-utvecklare och har gjort det tidigare.

Kontoret ligger högt beläget i Kista Science Tower, Stockholm, och vi ses åtminstone två gånger per vecka på kontoret. Det är helt i sin ordning att du övriga dagar jobbar från annan plats, vi är ett utspritt team idag, och har god vana av att den mesta tiden höras av digitalt.

Passar ovan in på dig? Eller har du fler frågor för att avgöra det? Hör av dig till oss!

Kontakta oss

För frågor är du varmt välkommen att kontakta Sara Sköld, chef för Change Delivery på; sara.skold@infosolutions.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Roll: Front-end utvecklare
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetstakt: Heltid
Arbetsform: Hybrid
Organisation: InfoSolutions
Tyvärr! Sista ansökningsdatumet har passerat.