Ny funktionalitet i LabPortalen och eRemiss 3.105

Den 18:e februari 2021 kl.18:00 släpps version 3.105 av LabPortalen och eRemiss. Nedan har vi listat de ändringar och uppdateringar som februarireleasen innehåller.

Laboratorier och röntgenenheter som är anslutna till LabPortalen och CGM J4

I samband med releasen kommer InfoSolutions hemsida uppdateras med fliken ”LabPortalen/eRemiss”, där finns en översikt över laboratorier och röntgenenheter som är uppkopplade mot LabPortalen och eRemiss. Samtliga av dessa erbjuder stöd för elektroniska remisser och svar.

Denna sida uppdateras ständigt och möjliggör för vårdgivare att koppla upp sig elektroniskt mot de laboratorium eller röntgenenheter som de använder sig av. Klicka HÄR för att komma till sidan för anslutna laboratorier.

Översikt användare (LabPortalen fristående)

Under Kontoadministration > Översikt användare ser administratören vilka användare som är upplagda i LabPortalen samt om användarna är aktiva eller inaktiva.

Manualer

På InfoSolutions hemsida under “Behöver du hjälp?” har vi samlat manualer, bland annat användarmanualen för LabPortalen samt manualer för installation av etikettskrivare.

Klicka HÄR för att komma till Manualer och FAQ.

Buggrättningar

Personliga grupper visas alltid baserat på ansvarig remittent

Vi har tidigare haft en bugg i funktionen när det gäller vems personliga grupper det är som visas när en användare skapar en remiss. Tidigare har personliga grupper tillhörande den inloggade användaren visats.

Det är nu ändrat och istället visas alltid personliga grupper tillhörande den som är ansvarig för remissen.

Organisationsgrupper visas som tidigare upp för alla användare som skapar remiss.

Denna buggrättning gäller kunder som använder LabPortalen fristående eller integrerat i journalsystem.

***

Läs mer om LabPortalen HÄR eller kontakta oss på support@infosolutions.se.