Senior Projektledare

Ansökningstiden gick ut: jan 31, 2024

InfoSolutions är bolaget med storslagna visioner, varma hjälpsamma människor och en entreprenörsdriven historia.

Vi erbjuder tjänster och produkter för hälso- och sjukvårdens hantering av information mellan IT-system.  Vi förmedlar mer än 600.000 elektroniska remisser och svar varje månad mellan ca 1.500 olika vårdgivare, 30 laboratorier och 40 röntgenenheter. Våra kunder är allt mellan regioner, stora vårdkedjor, digitala vårdgivare, forskare och enskilda läkare.
Vår vision är att förenkla IT i vården genom enkla, stabila och effektiva produkter och tjänster. InfoSolutions ska vara den självklara partnern för marknadens journalsystem vid valet av en stabil och modern remiss- och svarsmodul. Det uppnår vi genom en hög IT-kompetens, men också genom lång erfarenhet av våra kunders verksamhet. Och genom att vi har roligt på jobbet.

Hos oss får du chansen att tillsammans med ett sammansvetsat team hjälpa våra kunder erbjuda en bättre hälso-och sjukvård.

Om dig:

Vi söker dig som blir lätt illamående av oreda och som tycker att alla borde jobba systematiskt med att-göra-listor som plikttroget stryks rad för rad när uppgifterna är klara, men som samtidigt är flexibel nog att inse att världen inte är svart-vit och förutsättningarna ändras; och som anpassar situationen och löser problemet.

Vi söker dig som är social och trevlig, och gillar att lösa problem, både internt och för våra kunder. Vi vill hitta dig som har en prestigelös inställning men som vill prestera. Som sätter laget före jaget men inte räds att fatta beslut och vet att vi backar varandra om det råkar bli fel längs vägen.

Vi söker dig som trivs i det lilla bolaget där alla ställer upp för varandra och där ingen dag är riktigt den andra lik. Men som hela tiden strävar efter att göra saker lite bättre och effektivare. Och som, såklart, gillar att arbeta som projektledare för stora kundprojekt och har gjort det tidigare.

Sist med inte minst ser vi det som en stor tillgång att du har tidigare erfarenhet av projektledning av stora hälso- och sjukvårdsorganisationer och/eller har en bakgrund inom sjukvården. Teknisk bakgrund är en stor fördel.

Kontoret ligger högt beläget i Kista Science Tower, Stockholm, och vi ses åtminstone två gånger per vecka på kontoret. Det är helt i sin ordning att du övriga dagar jobbar från annan plats, vi är ett utspritt team idag, och har god vana av att den mesta tiden höras av digitalt.

Passar ovan in på dig? Eller har du fler frågor för att avgöra det? Hör av dig till oss senast den 31/1-24. Vi intervjuar löpande, så tveka inte att söka direkt!

Kontakta oss

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta sara.skold@infoslutions.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Roll: Senior Projektledare
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetstakt: Heltid
Arbetsform: Hybrid
Organisation: InfoSolutions
Tyvärr! Sista ansökningsdatumet har passerat.