Priser utbildning

Utbildning

Ni som kunder i LabPortalen har möjlighet att beställa extra utbildningstillfällen för att lära er mer om den funktionalitet som ingår i er kontotyp. Olika vårdgivare har olika behov, därför skräddarsys utbildningarna för att kunna ge er möjlighet att använda systemet på ett sätt som passar just er verksamhet.

Vad ingår?

I utbildningen lär ni er bland annat att skapa remisser och läsa svar samt användarhantering i systemet. I de fall ni som vårdgivare använder olika labb där flera olika discipliner hanteras guidar vi er igenom alla delar och visar på skillnaderna. I utbildningen ingår även rekommendationer till effektivt arbetssätt och hjälp med rutiner och processer. Utbildningen görs av vår support som har lång erfarenhet av både vårdbranschen och remiss- och svarssystemet LabPortalen.

Priser

Utbildning på plats hos kund, ca 4 h (exkl. ev. resa och logi): 5500 krUtbildning, InfoSolutions kontor i Kista, ca 1 h: 2500 krUtbildning online, ca 1 h: 2000 kr

Vid utbildningstillfället är det bra om ni samlar er personal som ska arbeta i systemet. Efter avslutad utbildning har deltagarna möjlighet att följa upp med kompletterande frågor.

Beställ utbildning genom att fylla i formuläret.