PatientPortalen

Presentera provsvar för dina patienter digitalt

PatientPortalen är en plattform för vårdgivare som på ett snabbt och enkelt sätt vill kunna visa provsvar för sina patienter digitalt. Tjänsten aktiveras i LabPortalen och fungerar med de flesta journalsystemen på marknaden.

PatientPortalen lämnar idag svar på fosterprov som analyserats vid Kliniks genetik på Karolinska Universitetssjukhuset. Svaret avser ett snabbtest (QF-PCR) eller en karyotypanalys.

Säker inloggning och responsivt för flera enheter

Patienten loggar in säkert på en webbsida via Mobilt BankID på mobil, surfplatta eller dator för att ta del av sina provresultat. Gränssnittet är responsivt och styrs av CSS media queries.

Vill du veta mer om PatientPortalen?

Kontakta oss

Enkel anslutning

Vårdgivaren behöver vara ansluten till LabPortalen och ha en beställarkod/svarskod från det aktuella laboratoriet. Provsvar för disciplinerna Kemi, Mikrobiologi, Immunologi, Multidisciplinärt och Lokala resultat är möjligt att visa i PatientPortalen.

I LabPortalen finns en inställning där organisationer själva kan bestämma om analyssvar ska visas i PatientPortalen och om de i så fall ska visas direkt eller först när de är signerade.

Har du inte LabPortalen idag kan du enkelt beställa den kontotyp som passar dig bäst HÄR>>