BrevPortalen

Slipp hantering av utgående brev - enkelt

Vårdmottagningar, Laboratorier och röntgenmottagningar som skriver ut patientbrev, svar eller kallelser på papper har stora möjligheter att hantera sina manuella rutiner mer effektivt genom att gå över till den digitala tjänsten BrevPortalen

BrevPortalen är en automatiserad tjänst som tar emot utskrifter eller PDF och skapar upp en optimerad utskrift som blir billigare per brev samtidigt som det sparar väldigt mycket arbetstid.

Mottagaren får fortfarande sina brev på papper som vanligt, men avsändande labb- och röntgen behöver inte längre skapa sina utskrifter manuellt.

Tekniska krav - tekniska möjligheter

Det finns system som integrerat sina utskrifter via BrevPortalen, och då fungerar det redan från start och ni kan behöva lägga till en kundkod i er konfiguration.

De system som inte är integrerade kan integreras genom att anpassa utskriften efter våra fönsterkuvert och i stället för att skriva ut på papper så skriver ni ut till en PDF-skrivare som skapar en PDF som sen skickas till BrevPortalen för vidare hantering.

De system som inte kan anpassas med vår önskade layout på utskriften kan använda vår programinstallation på en vanlig PC och där ladda upp PDF och ange adressen själv.

Automatisk integration med Kivra

Brev som kommer in till BrevPortalen kan automatisk kontrolleras mot Kivra.

Föredrar mottagaren att få sitt brev till sin digitala brevlåda Kivra så skickar vi det dit i stället.

Alltid full kontroll

BrevPortalen ger dig full kontroll och insyn i vilka brev som är skapade, skickade och vilken status de har.

Genom BrevPortalens webbsida kan användare logga in och se statistik men även välja att radera brev som ännu inte hunnit skickas. Med BrevPortalen behöver du inte hantera manuella brev.

Vill du veta mer om BrevPortalen?

Kontakta oss