Är du vår nya QA?

InfoSolutions är bolaget med storslagna visioner, varma hjälpsamma människor och en entreprenörsdriven historia.

InfoSolutions erbjuder tjänster och produkter för hälso- och sjukvårdens hantering av information mellan IT-system.  Vi förmedlar mer än 300.000 elektroniska remisser och svar varje månad mellan ca 1.500 olika vårdgivare, 30 laboratorier och 40 röntgenenheter. Våra kunder är allt mellan regioner, stora vårdkedjor, digitala vårdgivare, forskare och enskilda läkare.

Vår vision är att förenkla IT i vården genom enkla, stabila och effektiva produkter och tjänster. InfoSolutions ska vara den självklara partnern för marknadens journalsystem vid valet av en stabil och modern remiss- och svarsmodul. Det uppnår vi genom en hög IT-kompetens, men också genom lång erfarenhet av våra kunders verksamhet. Och genom att vi har roligt på jobbet.

Hos oss får du chansen att tillsammans med ett sammansvetsat team hjälpa våra kunder erbjuda en bättre hälso-och sjukvård.


Om dig:

Som QA / RA Manager kommer du att leda företagets arbete med regulatorisk överensstämmelse och kvalitetssystem. I detta ingår t.ex. uppdatering och framtagning av teknisk dokumentation, underhåll och uppföljning av QA aktiviteter, planera och leda ledningens genomgång, planera och genomföra interna revisioner och utveckling av företagets processer.

Kvalifikationer:

  • Högskole / Universitetsutbildning
  • Minst två års erfarenhet av arbete med QA / RA i en medicintekniskt verksamhet
  • Erfarenhet av arbete med CE märkning av medicintekniska produkter (MDD/MDR) – arbete med medicinteknisk mjukvara är meriterande
  • Erfarenhet av arbete med teknisk dokumentation för medicintekniska produkter
  • Erfarenhet av att arbete med kvalitetssystem och  ISO 13485
  • Kunskap och erfarenhet av arbete med medicintekniska standarderna ISO 13485, ISO 14971, IEC 62304, EN 82304-1 

Som person kan du arbeta självständigt och du vill vara med och bidra och vara en drivande kraft i vårt kvalitetsarbete inom medicinteknisk produktutveckling. Du kommer att interagera med VD, ledning, projektledare, utvecklare, tekniker och övriga medarbetare. Du som söker bör ha en god social förmåga, vara pragmatisk, förtroendeingivande med god kommunikationsförmåga, prestigelös och med en inställning att vi hjälper varandra.

Vi söker främst dig som trivs i det familjära och entreprenöriella bolaget där alla ställer upp för varandra och där ingen dag är riktigt den andra lik. Men som hela tiden strävar efter att göra saker lite bättre och effektivare. Och som, såklart, brinner för sitt yrke

Kontoret ligger högt beläget i Kista Science Tower, Stockholm. Idag erbjuder vi hybridarbete och ser gärna att du två till tre dagar per vecka arbetar på kontoret.

Passar ovan in på dig? Eller har du fler frågor för att avgöra det? Hör av dig till oss!


Kontakta oss

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Renée Wikström, chef för Finance & Control på; renee.wikstrom@infosolutions.se

Skicka din ansökan bestående av CV och personligt brev senast 10:e september, men gärna så snart som möjligt!


Varmt välkommen med din ansökan!