Finalist i TechAwards 2023

Techbranschen är en stor och viktig sektor för att Sverige skall vara starkt och konkurrenskraftigt, en förutsättning för att många andra branscher skall fungera.

För andra året i rad arrangerar Foundry och TechSverige TechAwards för att hylla techhjältar som tydligt visat nyttan och möjligheterna med tech i samhället. Sex priser i kategorierna; Årets Techföretag, Årets Kompetenspris, Årets Hållbarhetspris, Årets Säkerhetspris, Mest värdefulla användning av Tech och #1 på Tech50 listan delades ut av en en noga utvald jury inom tech och digitalisering från det offentliga, akademin och näringslivet.

Vi på InfoSolutions är hedrade att bli nominerade och hamna bland finalisterna i kategorin Årets Techföretag.

Vår ambition är, och har alltid varit, att genom våra tekniska lösningar skapa ett samhälle som vi själva vill leva och verka i.  
Motiveringen för Årets Techföretag löd:

”Nytänkare som utmanar det invanda. Företag som ser tech och digitalisering som ett utmärkt medel för att få människor, företag och samhälle att nå sin fulla potential. 

Årets techföretag är TechSveriges specialpris som går till ett ansvarsfullt företag som värnar om medarbetare och miljö, har en positiv tillväxt och kan påvisa mätbara resultat”.

Vi vill rikta ett stort Grattis till Tibber som kammande hem priset. Techbranschen kan verkligen bidra till att skapa nya möjligheter när världen förändras. Stort tack även till TechSverige och Foundry som arrangerar tävlingen som är viktigt för hela branschen.

TechAwards ägde rum 22 mars på Sergel Hub i Stockholm och bestod av föreläsningar, paneler, prisutdelning och slutligen middag och mingel.

Läs mer om TechAwards här >>