God Jul & Gott Nytt År!

Nu är julen nära och flera av oss får äntligen lite ledigt och jag hoppas att ni verkligen tar chansen att vila upp er och ha det skönt.

Jag vill börja med att tacka all personal för det hårda arbete som vi har genomfört under året. Även om vi visste att det skulle bli ett tufft år så fick vi utmaningar som krävde bevis på att vi fungerar väl som företag, grupp och individ.

Idag när jag skriver denna text så är en av våra samarbetspartners i branschen utsatta för ransomware och även om vi själva inte utsatts för det så minns vi ändå midsommarens hårda arbete med säkerhetsintrånget.

Säkerheten är en allt viktigare del att bygga upp och under nästa år hoppas jag få se initiativ från branschorganisationer eller ledande företag som bjuder in till en gemensam kunskapsbank kring detta.

Året har varit fyllt med utmaningar och hinder, men jag måste säga att jag är stolt över hur vi tagit oss igenom, förbi eller runt dem. Hinder ska vi aldrig vara rädda för, den dag hinder slutar dyka upp framför oss så står vi antagligen still.

Tack till våra partners, kunder och inte minst inhyrda medhjälpare från Samtrans, TietoEvry, HiQ och B3IT.

Tack Inera, regioner, och myndigheter för förtroendet och för ett bra samarbete under året.

Förra året sa jag att ni alla skulle vara stolta över att vi tillsammans gjort den storskaliga testningen möjlig och att vi då hade passerat 2 miljoner tester. Idag kan jag säga att vi har passerat 5 miljoner tester, och går hastigt mot att även passera 6 miljoner tester för covid-19.

I år fick vi utmärkelser från både ”EY Entrepreneur of the year”, Brexit, Dun & Bradstreet, Deloitte och vi kom på plats 8 av hela Sveriges Di Gaseller som visar på att vi är en av Sveriges mest snabbväxande bolag.

Det är beviset på ett jäkla väl utfört jobb! Nu ska vi försöka att ta några lugna dagar, men alla kunder kan vara lugna – Vi vakar över er och fortsätter att göra vårt bästa för att allt ska fungera så smidigt det bara går över jul och nyår så att vi tillsammans kan ta nya tag inpå nästa år.

Så jag tackar er alla igen – det är riktigt kul att få vara med er, inspirera er och inspireras av er och leda organisationen framåt.

God Jul och Gott nytt år!

– Alex, Stendahl, vd, InfoSolutions