InfoSolutions – ett av de snabbast växande Techbolagen

Deloittes Sweden Technology Fast 50 är en rankning av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag, baserat på tillväxten i nettoomsättningen de senaste fyra åren. Rankningen inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknologi, från mjuk- och hårdvara till life science, kommunikation och clean technology.

De teknikföretag som väljs ut uppfyller följande kriterier:

  • Har bedrivit verksamhet under de senaste fyra åren och är svenskt. Dotterbolag eller divisioner kan inte kandidera.
  • Utvecklar äganderättsskyddad teknologi som utgör en väsentlig andel av företagets nettoomsättning.
  • Tillverkar teknologirelaterade produkter. Tillägnar stor andel av sina resurser till forskning och utveckling av teknologi.
  • Nettoomsättning måste överstiga EUR 50 000 för basåret och EUR 1 000 000 för slutåret.

InfoSolutions hamnade på plats 16 under marknadssegmentet Software.

– Väldigt roligt att se att våra affärsmodeller, struktur och företagskultur under lång uppbyggnad ger denna uppmärksamhet, säger Alex Stendahl, vd på InfoSolutions. Fantastiskt att få leda ett så engagerat team som fortsätter att leverera effektivitet till hälso- och sjukvården.

– Det är så roligt att få uppmärksamma och fira företagen i årets Deloitte Sweden Technology Fast 50. Bolagen på listan, och deras smarta lösningar och tjänster, speglar Sveriges ledande position inom innovation, entreprenörskap och digital transformation. Att kvalificera till en plats på listan är en imponerande bedrift och vi ser fram emot att följa dessa företag framöver, säger Ester Sundström, partner och ansvarig för Deloitte Sweden Technology Fast 50.

Läs mer om Technology Fast här.