InfoSolutions på Vitalis 2023

23-25 maj 2023 äger Vitalis, nordens ledande eHälsomöte, rum på Svenska Mässan i Göteborg. Vi på InfoSolutions kommer självklart vara på plats för att ta del av inspiration, spaningar och kunskapsdelning men också för att visa marknaden våra produkter och tjänster för vården.

Ni hittar oss i monter B05:16 där vi presenterar KonsultationsRemiss som är Sveriges första digitala remisstjänst som når alla. KonsultationsRemiss är en tilläggstjänst i remiss- och svarssystemet LabPortalen som annars fokuserar på labb och röntgenremisser.

Vi är glada att presentera KonsultationsRemiss som förenklar kommunikationen mellan vårdgivare även om de arbetar i olika journalsystem. Tjänsten har varit efterfrågad på marknaden länge men svensk sjukvård har hittills inte lyckats med en fungerande nationell tjänst för att skicka konsultationsremisser.

– Lösningen som diskuteras är dessutom begränsad till regionens journalsystem, trots att många vårdinrättningar arbetar i andra system. Vi har länge sneglat på möjligheten att själva skapa en smidig, digital lösning som är kompatibel med alla journalsystem och även inkluderar privata vårdgivare utöver statliga vårdgivare och sjukhus. Nu lanserar vi KonsultationsRemiss, säger Alex Stendahl, grundare och vd på InfoSolutions.


Vi vill gärna träffa dig på årets Vitalis och erbjuder kostnadsfria biljetter till utställningen. Klicka på knappen nedan för att hämta dina gratisbiljetter.