InfoSolutions skänker julglädje i Vallentuna

Något vi nog alla är överens om är att julen 2020 blir annorlunda på många sätt med anledning av Covid-19-situationen. Men det hindrar inte InfoSolutions tradition att dela ut julklappar och julglädje till ekonomiskt utsatta familjer i Vallentuna.

Julklappar är långt ifrån en självklarhet i många familjer som lever i en ekonomiskt ansträngd situation. InfoSolutions har därför länge haft som tradition att köpa och låta sin personal, under festliga omständigheter, slå in julklappar till barnen i dessa familjer. Julklapparna har hamnat under julgranen på Vallentuna församlings öppna julfirande. En tradition som i tio års tid varit väldigt uppskattad bland både InfoSolutions medarbetare och kyrkans besökande familjer.

Förhoppingen har hela tiden varit att skänka familjer som besöker Vallentuna kyrka på julafton en julklapp de annars skulle haft svårt att både ge och få.

I år blir julfirandet i kyrkan, liksom många andra evenemang, inställt på grund av rådande Covid-19-pandemi. InfoSolutions har därför valt att skänka pengar till Fritidshjälpen, en förening som med stort hjärta och engagemang kämpar för barn och ungas rätt till en meningsfull fritid. De har fått i uppdrag att genom sitt kontaktnät sprida julglädje och distribuera julklappar till familjer i juletider.

Vill du veta mer om InfoSolutions och Fritidshjälpens julklappsutdelning, kontakta Caroline Lindau på 0709 781 115 eller styrelsen@fritidshjalpen.se

Vi på InfoSolutions bygger tjänster för hälso- och sjukvården och liksom Fritidshjälpen drivs vi av att skapa det samhälle vi själva vill leva och verka i.