Tack för det här året och God Jul

Nu börjar vi äntligen gå mot jul även på InfoSolutions.

Det har varit ett anmärkningsvärt år på många sätt, och jag är oerhört stolt över vilka initiativ vi tagit, vilka hinder vi korsat och vilka problem vi löst.

Jag ska verkligen tacka all personal för allt hårt arbete som krävts under hela året, men främst i och med att pandemin slog till och satte våra system i centrum för storskalig testning i hela landet tillsammans med Folkhälsomyndigheten.

Till vår hjälp har vi haft flera partners, bland annat TietoEvry, Samtrans, Apoteket och HiQ.

Ni har varit fantastiska i kampen och har drabbats sida vid sida med oss. Ett samarbete på topp!

Året har varit en framgång för InfoSolutions och vi har fått möjligheten att hälsa många nya ansikten välkomna till oss.

Detta år är även ett år som vi fått utmärkelsen som Di Gasell, vilket vi nu fått två år i rad.

Partners, kunder och er i InfoSolutions ”familjen”, när ni får frågan vad ni har gjort i år så kan ni stolt svara att ni har sett till att det blivit en uppskalning av den nationella kapaciteten och att det nu har tagits över 2 miljoner prover i våra stationer i hela landet.

Det är beviset på ett jäkla väl utfört jobb! Nu ska vi försöka att ta några lugna dagar, men alla kunder kan vara lugna – Vi vakar över er och fortsätter att göra vårt bästa för att allt ska fungera så smidigt det bara går över jul och nyår så att vi tillsammans kan ta nya tag inpå nästa år.

Alex Stendahl, VD, InfoSolutions